Главная » Видео » Обогреватели

Настінні теплі панелі УДЕН-С (UDEN-S).avi

Просмотры: 1 Добавил: pollyks2009 pollyks2009 
Описание материала:

Принцип роботи інфрачервоних теплих настінних панелей UDEN-S (УДЕН-С).

Настінні теплі панелі Уден-500 та Уден-700 застосовуються в якості опалювальних приладів у системах променистого інфрачервоного додаткового чи основного електроопалення. Вони асоціюються зі звичними радіаторами, і монтуються під вікнами або на холодній (зовнішній) стіні.

Особливістю і перевагою настінних теплих панелей UDEN-S є ефект теплонакопичення, оскільки всередині знаходяться природні екологічно чисті матеріали, що акумулюють тепло. Тому нагрівальна панель остиває у 2-3 рази довше (30-45 хв.) ніж нагрівається (15-20 хв.).

Моделі UDEN-500, UDEN-700 використовуються для створення автономних систем електроопалення. Поєднання теплих панелей з системою «теплий плінтус» - найбільш раціональне визначення потужності системи опалення та естетичний вигляд в інтер'єрі. У випадку використання настінних електричних панелей для додаткового опалення вони чудово зігріють вас у міжсезоння та не зіпсують ремонту під час їх встановлення.

Для отримання найкращих результатів рекомендуємо використовувати разом із нагрівальними панелями програмовані терморегулятори.
Детальнііша інформація на сайті www.teploline.com.ua.

Язык: Русский
Автор: desaplus
Всего комментариев: 0
avatar

» Меню сайта

» Категории раздела

    
    
    

» Мы на OLX

» Вход на сайт

» Поиск

» Сайт в сети

» Друзья сайта

» Погода на сегодня